UBER – nytt merke på INFINITY

7. september 2013

I november får vi inn et nytt merke på INFINITY som produserer noen helt FANTASTISKE jakker beregnet for både regn og kulde. UBER ble født og utviklet i Norge i 2009, og har en enkel filosofi om å lage verdens beste jakker. De har laget smarte og annerledes frakker og vinterjakker for menn i fire år, og nå lanserer de endelig to nydelige modeller for kvinner også. Gjennom rene linjer og funktionelle løsninger har de skapt et moderne og tidløst uttrykk.

UBER bruker avansert teknologi for å lage lettere, varmere OG smartere jakker. Jakkene er 100% vanntette med en pustende membran. De er foret med primaloft som er teknologiens svar på dun og holder deg varm helt ned i minus 15-20 grader. Den perfekte kombinasjon for høst og vinteren!

IMG_3825

 

 

IMG_3819

IMG_3822

Her poserer Anita og Titti i begge modellene som kommer i november. Vi måtte selvfølgelig teste de ute i regnet, og som dere ser på bildet over, legger regner seg kun på overflaten og preller av som små perler. GENIALT! Legg merke til den nette og fine fasongen på jakkene.

Globalt er UBER på plass i 13 land og 140 butikker med en meget eksklusiv premium-fashion distribusjon. UBER er å finne hos butikker som Konen i Munchen, Harrods i London og selvfølgelig INFINITY i Bergen for å nevne noen ;-)

IMG_3827

Titti og Anita sammen med Henrik – UBER sin flinke og dyktige selger :)

Foreløpig får vi begge modellene inn i svart og navy, 1 i hver størrelse. Prisene vil ca. ligge på 5000,- (uten hette) og 6500,- (med hette). Dersom du vil sette deg opp på venteliste og sikre deg VERDENS beste jakke som er både varm og vanntett, kan du enten ringe oss på 948 85 411, eller sende oss en mail til infinity.lagunen@hotmail.com :)

Previous Post Next Post

You may also like